پرسش و پاسخ     سایتهای مرتبط     نقشه سایت     آمار بازدیدکنندگان  
  
 RSS 
  
اعلام آمادگی کامل خودپردازها و پایانه های فروش بانک ملی برای ارائه خدمات بانکی دستگاه های خودپرداز و پایانه های فروش بانک ملی، برای ایجاد آرامش خاطر مردم در ایام تعطیلات پایان سال و نوروز، آمادگی کامل دارند.
سال مالی باثبات برای بانک سپه مدیرعامل بانک سپه در تشریح عملکرد این بانک در سال ۸۸ گفت: سال ۸۸ با وجود بحران های جهانی و داخلی، برای بانک سپه یک سال مالی باثبات بود.
استقراض بانکهای ۲۰ استان از بانک مرکزی از مجموع ۳۰ استان، ۲۵ استان، استاندارد موجود در تسهیلات‌دهی را رعایت نکردند و از این تعداد نیز۲۰ استان بیش از سپرده‌های جذب شده تسهیلات پرداخت کردند.
افزایش ساعت کار شعب بانک سپه در روزهای پایان سال ساعت کاری تمام شعب بانک سپه از تاریخ ۱۵ اسفند ماه سالجاری تا پایان سال به ۱۸ بعد از ظهر افزایش یافت.
دوره آموزش بانکداری الکترونیک در آبادان شهروندان آبادانی، به هزینه بانک پاسارگاد، آموزش بانکداری الکترونیک دیدند.

 

نسخه چاپی ارسال به دوستان